Hoe kies je de juiste kasten

light colored womens summer clothes  on  hanger - kasten stockfoto's en -beelden

Deze keuzes zijn cruciaal voor het regelen van de hoeveelheid zonlicht die u in uw kamer wilt hebben. De juiste keuze van jaloezieën houdt niet alleen schadelijke ultraviolette stralen buiten, maar verlicht uw kamer ook met een warmte van zonlicht. Een goedkoper artikel kan UV-stralen uitstoten, maar het is het beste om de band met je kamer te verbreken.

Onthoud dat er veel isolatie in uw kamer moet zijn om u gemoedsrust te geven. Overweeg om een ​​witte raamtint te installeren om koele lucht van de hete zon vast te houden. Als u de hoge luchtvochtigheid van de beglazing op uw ramen wilt, kunt u dit het beste professioneel doen. Door te kiezen voor deze duurdere tint is de besparing op korte termijn maar zal op lange termijn afschrijven door onbeperkte blootstelling aan zonlicht.

Versier uw ramen gewoon goed en u kunt op warme dagen ook profiteren van een soort passieve zonwering, waardoor de kosten voor airconditioning aanzienlijk worden verlaagd. U kunt ook het gebruik van natuurlijk licht maximaliseren door te kiezen voor transparante gordijnen of gordijnstrepen. Ramen met een aangenaam uitzicht op de tuin voorkomen allergieën die veroorzaakt worden door pollen van buitenaf.

Je huis inrichten met buitenzonwering is een slimme zet. Het maakt je kamers mooier en is een gezonde zet voor het budget. Laat u echter niet helemaal de baas worden door de esthetische aantrekkingskracht van deze artikelen, ondanks de prijs van deze buitenjaloezieën. Het is raadzaam om een ​​bedrijf in te schakelen voor het opmeten en installeren van uw zonwering.

U kunt de borstwering van uw ramen bekleden met houten bogen of verticale lamellen. Zoek naar een raambekleding die duurzaam is. Uw buitenjaloezieën moeten qua kleur, stijl en stof vergelijkbaar zijn met uw wandgordijnen. Ze moeten een aanzienlijke dekking bieden om te voorkomen dat warmte en licht uw huis binnenkomen en beïnvloeden. Een buitenzonwering en raambekleding zou je voldoende flexibiliteit moeten geven om het te omschrijven als de strakste of de meest decoratieve raambekleding die je ooit hebt gezien.