De oude kasten

Oude kasten in een nieuw interieur – Woonopjezelf

Toen ik oud werd en dik werd, heb ik altijd al een leuk huis willen hebben, net als al mijn toekomstige zwangere familieleden.

En ik heb zowat alle plastic en metalen kasten geprobeerd die je maar kunt bedenken. Ze houden het vocht binnen, wat geweldig is. Meestal gebruik ik aluminium kasten om de kunstverlichting warm te houden. Vroeger dacht ik ook dat ik een echte houten kast moest hebben.

Maar toen maakte ik deze grote verandering door en besloot ik echt niet nog een aluminium kast te kopen. Ik heb veel tijdschriften in de oude buurt en ze hebben veel prachtige houten meubels in het tijdschrift. Het grappige is dat ik niet eens wist wat ik ECHT wilde.

Vijf jaar na dit onderzoek heb ik mijn nieuwe huis in Uitheroorn gekocht. De fout is dat ik niet genoeg informatie had om te leren hoe ik een beslissing moest nemen op de leeftijd van mijn kind en geld. Zelfs als ik zou besluiten, wilde ik niet nog een beschimmelde metalen kast kopen.

Ik wilde niet van de oude kasten en al hun herinneringen af. Daarom besloot ik mijn familie te vragen of ze wilden dat ik de nieuwe kasten in de oude kasten installeerde. Ze zeiden allemaal dat dit is wat ik moet doen. maak mijn oude kasten los, al die tijd dat ik als het ware met de microscoop leef.

Dus nam ik contact op met mijn vriend en zei tegen mij:

"Ik heb een vraag voor je. Ben je bekend met mijn ouderlijke beslissing? Kunnen de oude kasten blijven staan? Het spijt me dat ik mijn oordeels- en redeneervermogen moet controleren, maar in deze situatie wil ik de houten kasten hebben.

Nou, ik heb ze net zelf gekocht van mijn bouwvrienden en scholen in mijn buren.

Ik gebruik geen grote auto-onderdelen voor de leeftijden 17 en 15.

Ik heb mijn walgelijke oude kist gedumpt en besloten om deze informaliteit te leven en ik wil het meubilair mooi maken.

Nou, ik ben op voor een grote vakantie. Wil je dat ik op je wacht? Over de meubels moet ik nog nadenken. Maar ze zijn prachtig en de kasten hebben een nieuwe look gekregen."

Nadat ik het antwoord op deze belangrijke vraag had gekregen, was ik erg blij omdat de nieuwe meubels uit de meubelcollectie van mijn ouders kwamen en erg mooi waren.

Daarna zul je ontdekken dat ik altijd zoveel plezier heb gehad als het gaat om het leven in het oude huis van mijn ouders.

Naast het feit dat ik al die leuke kasten heb, heb ik ze ook nog eens op een liefdesrij opgedeeld. Het is een ding van zeer goede kwaliteit omdat ik in staat ben om al het komen en gaan van mijn meubels te bekijken. Dat is volledig gebruik maken van het gevoel van harmonie dat zo nodig is voor de meubels op een traditionele manier, zoals ik die ken.

Na deze ervaring heb ik besloten dat ik de oude kast echt niet meer wil houden. Het is beter om de oude te verkopen dan alleen maar mooi uitziende, oude meubels te hebben.

Nu ga ik minstens één keer per week naar de meubelwinkel. En ik ontdekte dat de prijzen van de oude kasten veel lager en goedkoper werden.